2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO SA ‘MARAKANE’: Mladi trener na ‘mala vrata’ u igri za trenera Zvezde

Objavljeno: 02.06.17 u 00:10

Boško Đurovski i Vlada Milojević najozbiljniji su kandidati za klupu Crvene zvezde, ali se još jedno ime tokom večeri pojavilo na spisku mogućih trenera.

Zvezdan Terzić je predložio ostanak Boška Đurovskog, ipak posle razgovora sa upravnim odborom u trku je ušao i mladi Vlada Milojević, a po inforamcijama koje ima HotSport, on će najverovatnije i biti novi trener Crvene zvezde.

Ipak, posle haosa u Solunu i ostavke Vladimira Ivića, bez posla će najverovatnije ostati i perspektivni trener Miloš Veselinović (37). Reč je o momku, velikom zvezdašu i jednom od najtalentovanijih naših trenera. Nema sumnje da ako se rastane u naredna dva dana sa PAOK-om da će i on dobiti poziv iz ‘Ljutice Bogdana’, jer kako kaže generalni direktor Zvezdan Terzić, Zvezda mora imati više rešenja.

Miloš Veselinović je u trenerske vode uplivao sa 23 godine, vodo je Radnički iz Obrenovca, Indđiju, Radnik iz Surdulice i Javor. Poslednjih devet meseci radio je kao pomoćnik Vladimira Ivića u PAOK-u.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter