FOTO: STARSPORT
in , ,

HOTSPORT SAZNAJE: Moguć veleobrt na Marakani, novi kandidat je tu!

Vlada Milojević je i dalje prvi pik za trenera Crvene zvezde, ali se još jedan mladi stručnjak našao u konkurenciji posle odlaska iz Liježa.

Mada se činilo da je ‘aranžman’ sklopljen u Atini sa Vladanom Milojevićem za novog trenera Crvene zvezde i da ih od završenog posla čekaju samo neki detalji, ništa nije gotovo dok ne padne potpis. Zvanično u ‘Ljutice Bogdana’ su ‘zakopčani’, a kako ekskluzivno saznaje HotSport u finiš trke, koja trebalo da bude rešena do ponedeljka i sastanaka Upravnog odbora, uključio se Aleksandar Janković, koji je dva puta sedeo na klupi i pojedinci smatraju da sa bivšim trenerom Standarda može biti treća sreća za osvajanje domaćih trofeja i plasman u Ligu Evrope.

Do grupne faze Lige Evrope je Aleksandara Jankovića malo delilo u Bordou 2012. godine posle odlaska Roberta Prosinečkog. Kasnije je i sam smenjen na proleće, te ga je zamenio Rikardo Sa Pinto.

Tako da nas čekaju veoma burna dva dana na stadionu ‘Rajko Mitić’. Bošku Đurovskom je istekao kratkoročan ugovor, Vladan Milojević je na pol poziciji, ali očigledno ništa nije gotovo, Aleksandar Janković bi svima mogao da ‘pomrsi’ račune.

Prošle sezone je Aleksandar Janković radio kao trener u Mehelenu i Standardu iz Liježa.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Aleksandar Janković bi bio najgore moguće rešenje za trenera Zvezde. Svuda gde je radio bio je smenjen, zbog loših rezultata. To mu se već jednom desilo u Zvezdi! Jednostavno, čovek nema kapacitet za trenera Zvezde! Ne izazivajte sudbinu! Što je sa Terzićem?!Terzić je svojim štetočinskim delovanjem višestruko oštetio Zvezdu. O njemu govore rezultati a rezultati su katastrofalni i na polju plasmana (dva druga mesta) i na polju kadrovske politike, gde je doveo 64 stranca i dodatno uvalio Zvezdu u dugove!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MARSELOVA ZAMENA ODLUČNA: Menja klub ali i reprezentaciju (FOTO)

MESI O NOVOM TRENERU: Najbolji fudbaler Barselone se oglasio (VIDEO)