0
Košarka

DŽIKIĆ PRED MEGU: Poredak prve četiri ekipe još uvek nije definisan

Objavljeno: 02.06.17 u 13:29

Sutra će se od 18 časova odigrati derbi poslednjeg kola košarkaške Superlige.

Snage će odmeriti Partizan i Mega Leks u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Ligaški deo takmičenja bi crno-beli želeli da okončaju pobedom nad Megom koja bi u slučaju poraza Partizana mogla da bude rival crno-belima u plej-ofu, ukoliko Borac porazi FMP. U prvom meču ova dva rivala ove sezone su crno-beli slavili rezultatom 84:79 kada je jednu od najboljih partija ove godine imao Vil Hečer sa 17 poena.

– Mega je talentovana ekipa. Igra bez kalkulisanja i dodatnog opterećenja, opasan su protivnik kojeg ne bi smeli da potcenimo. Posebno u situaciji kada poredak prve četiri ekipe nije definitivan, rekao je Aleksandar Džikić za klupski sajt.

Trener Mege i bivši igrač Partizana, Dejan Milojević, je pred poslednje kolo izjavio da će njegov tim igrati rasterećeno, kao i da će dati sve od sebe kako bi na što bolji način ušli u plej-of.

– U subotu igramo poslednju utakmicu regularnog dela sezone protiv Partizana. Posle slabijeg prvog dela Super lige, u drugom smo odigrali daleko bolje i pokazali da smo u usponu forme pred plej-of. U meč ulazimo rasterećeni sa željom da ih po prvi put dobijemo u takmičarskom meču ove sezone. Na nama je da damo sve od sebe i da se ujedno i što bolje pripremimo za predstojeći plej-of, koji god nam protivnik bude u polufinalu, izjavio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter