0
Evrokupovi

(Izvor : adidas)

MESI O NOVOM TRENERU: Najbolji fudbaler Barselone se oglasio (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.17 u 17:03

Lionel Mesi, najbolji fudbaler Barselone govorio je za medije o svom uspehu i o novom treneru Ernestu Valverdeu.

Lionel Mesi je sa Barselonom dva puta uspeo da osvoji ‘tripletu’- Primeru, Kup kralja i Ligu šampiona. To se desilo u sezoni 2008/09 pod vođstvom Pepa Gvardiole, pa 2014/15 sa Luisom Enrikeom. U oba slučaja, Katalonci su kasnije osvojili i Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Međutim ove sezone, na Enrikeovom oproštaju, morali su da se zadovolje samo Kupom, dok su u prvenstvu Španije bili drugi, a u Ligi šampiona ispali u četvrtfinalu od Juventusa.

– Na početku sezone cilj je bio da osvojimo sve trofeje. Nismo uspeli, ali sigurno ćemo od jeseni pokušati ponovo. Tek treba da se upoznam sa novim trenerom Ernestom Valverdeom, ali ciljevi Barselone su uvek isti – trijumfovati u što je moguće više takmičenja, izjavio je sjajni napadač.

-Samo rad, posvećenost i žrtvovanje. To su najvažnije stvari za svakoga ko želi da se profesionalno bavi fudbalom, bio je odgovor na pitanje o tajni njegovof uspeha u fudbalu.

Mesi će ovog meseca napuniti 30 godina, a sa Barsom je osvojio ukupno 29 trofeja.

(Izvor: ESPNFC.com)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter