0
Atletika

PRVI PUT KAO PREDSEDNIK OKS: Božidar Maljković posetio Atletski savez Srbije

Objavljeno: 01.06.17 u 14:48

Danas je Atletsku dvoranu na Banjici posetila delegacija Olimpijskog komiteta Srbije, koju je predvodio predsednik Božidar Maljković, zajedno sa Žarkom Zečevićem, potpredsednikom, Đorđem Višacki, generalnim sekretarom, i Damirom Štajnerom, izvšnim direktorom OSS.

Ispred Atletskog saveza Srbije sastanku je prisustvovao predsednik Veselin Jevrosimović, direktor Slobodan Branković i savezni selektor Slobodan Popović.

Predsednik ASS zahvalio se delegaciji na prvoj zvaničnoj poseti Olimpijskog komiteta Srbije. Tom prilikom svi zajedno su obišli Atletsku dvoranu, a naši gosti nisu krili oduševljenje ovim objektom.

 – Pre svega želeo bih da se zahvalim na dosadašnjoj saradnji sa menadžmentom Olimpijskog komiteta Srbije i izrazim želju da ubuduće ta saradnja bude na još višem nivou. Smatram da smo mi jedan od saveza koji je najbolje iskoristio program OKS od svih individualnih sportova – rekao je direktor ASS, Branković.

– Danas sam došao ovde u posetu kako bih video uslove u kojima radite i zahvalio vam se na svemu što ste učinili da atletika u Srbiji bude na nivou na kom je u posledjih nekoliko godina. Atletska dvorana zaista izgleda spektakularno. Olimpijska kuća je uvek otvorena za sve vas, i od nas ćete uvek imati veliku podršku – rekao je predsednik OKS, Božidar Maljković.

Na kraju sastanka, Veselin Jevrosimović uručio je predsedniku zahvalnicu za 2016.godinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter