3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET: Novo ima među kandidatima za trenera Partizana!

Objavljeno: 01.06.17 u 19:54

Šokantan odlazak Marka Nikolića sa klupe Partizana doveo je do toga da uprava kluba neočekivano traži njegovu zamenu, imena kandidata su poznata, a sada im je dodato novo…

Glavni kandidat za novog trenera crno-belih je Ilija Stolica. Tačnije, sadašnji trener Voždovca je proglašen za prvog pika, ali bi ta uloga mogla da mu izmakne posle dešavanja u Solunu.

Naime, kako javljaju grčki mediji Vladimir Ivić je podeno ostavku na mesto trenera PAOK-a posle neuspeha crno-belih u borbi za kvalfikacije koje vode u Ligu šampiona. Navodno, Srbina bi na Tumbi trebalo da zameni sada već bivši šef stručnog štaba Zenita Mirčea Lučesku.

To što bi Vladimir Ivić uskoro mogao da postane slobodan agent mogao bi da iskoristi Partizan i privoli svog bivšeg igrača da on bude taj koji će ‘parni valjak’ povesti ka Ligi šampiona.

Vladimir Ivić je kao trener do sada radio samo u PAOK-u, vodio je omladince i prvi tim. Tim iz Soluna je ove sezone završio na trećem mestu iza šampiona Olimpijakosa i AEK-a iz Atine.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter