0
Fudbal

ČUVAJTE SE ‘ORLIĆI’, ŠPANCI SU ‘ZAGREJANI’: Saul Nigez izveo majstoriju koja se ne viđa svaki dan! (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.17 u 14:15

Izabranici Nenada Lalatovića biće na ozbiljnom ispitu u duelu protiv, verovatno, prvih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva u Poljskoj.

Srbija će u drugoj polovini juna učestvovati na Evropskom šampionatu za mlade u Poljskoj, gde će u grupnoj fazi igrati protiv selekcija Portugalije, Makedonije i Španije.

Upravo treći rival biće i najteži, jer je ‘crvena furija’ okupila gotovo sve najbolje mlade igrače koje ima, iz Reala, Barselone, Atletiko Madrida…

Jedan od predvodnika nove generacije je Saul Nigez. Njegove majstorije mogli su da prate mnogobrojni ljubitelji Primere i ‘jorgandžija’, a sudeći po treninzima uoči EP za igrače do 21 godine, ovog meseca videće ih i mnogo širi auditorijum.

Pogledajte kako je na treningu dobio loptu od golmana i onda poslao loptu u padu pravo u mrežu, sa tačno terena. Bravura kakvoj se nećemo nadati u susretu sa Srbijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter