0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA POLA PUTA KA MARAKANI: Vlada Milojević se oglasio za grčke medije

Objavljeno: 01.06.17 u 20:21

Prvi favorit za mesto trenera Crvene zvezde, Vladimir Milojević, razgovarao je sa vlasnicima Panioniosa o svom sledećem koraku.

-Imao sam iskren razgovor sa gospođom Darom i gospodinom Zamanijem, kao i ostalim ljudima iz Panioniosa, o produžetku saradnje. Oni su želeli da ostanem, ali podsećam vas da sam iznenada došao u Panionios i da sam i tada osećao da je vreme da napravim iskorak u trenerskoj karijeri. Tako mislim i sada, samo što će taj korak biti van Grčke, izjavio je kandidat za trenera godine u grčkoj Superligi i favorit za mesto trenera Crvene zvezde, Milojević.

Aranđelovčanin je preuzeo Panionios, mali klub iz atinskog predragađa, kada je sezona 2016/17 već bila počela obezbedivši plavo-crvenima izlazak u Ligu Evrope što je, shodno budžetu i ambicijama kluba, svakako istorijski uspeh.

Međutim, Milojević je u intervjuu objavljenom danas na „Gazeti“, poručio da neće biti tu naredne sezone.

– Imao sam neke finansijski vrlo unosne ponude i pre kraja šampionata, ali nisam želeo da ostavim tim u sred sezone, tako da sam sve odbio. Ali, sada želim da napravim sledeći korak u inostranstvu“.

S obzirom na činjenicu da je Milojević radio i u našem fudbalu, pitanje je da li pod tim korakom podrazumeva povratak u srpsku Superligu i preuzimanje Crvene zvezde.

-Crvena zvezda? Radio sam tri godine u Omladinskoj školi Crvene zvezde i postoji mogućnost da ću se vratiti i kao trener, ali hajde da vidimo šta će se dogoditi… U narednih nekoliko dana znaćemo više, rekao je Milojević.

Vladan Milojević je igrao za Zvezdu 1996. godine, a predvodio je i njene omladince nešto više od decenije kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter