1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Kako je u senci onog ‘ajmo Milivoje’ zbog milion evra ‘uništena’ jedna inostrana karijera (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.17 u 00:13

Golom iz penala desni bek postao heroj protiv Njukasla, a onda klub odbio ponudu Marseja i karijera zavrsena u Humskoj.
Ponekad se sudbina poigra sa igračima, a to je na svojoj koži osetio Milivoje Ćirković, legendarni defanzivac Partizana.

Ćirković je 10 godina branio boje kluba iz Humske i 2010. godine je završio karijeru bez angažmana u inostranstvu. Ovo je svakako iznenađenje i splet nesrećnih okolnosti za momka, koji je pogotkom sa bele tačke 2004. godine u Njukaslu omogućio crno-belima prvo učešće u Ligi šampiona.

Popularni Ćirko je tokom takmičenja u grupi sa Olimpikom iz Marselja, posle dva meča dobio ponudu da se preseli u Francusku. Tokom januara su trajali pregovori dva kluba i u Partizanu su procenili da desni bek vredi više od ponuđenih dva miliona evra!

Tražili su iz Humske bar još milion više, a onda su u Marselju odustali i našli novo rešenje iz Gengampa. Tako je sve palo u vodu i kasnije ostale ponude su bile sitne, ali je Partizan potpisao novi pojačani ugovor sa defanzivcem.

Narednih šest sezona Ćirković je ostao veran klubu u koji je stigao kao klinac iz Radničkog iz Nove Pazove, a kalio se u Milicionaru, Budućnosti iz Valjeva i Teleoptiku, gde danas radi kao trener u mlađim kategorjama. Ipak, kod navijača ostaje upamćen po čuvenom TV komentaru: ‘Ajmo Milivoje’!


(Izvor: YouTube/mnogosmojaki)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter