0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VELIKI MALER ZA IVIĆA: Neverica na ‘Tumbi’, PAOK ostao bez Lige šampiona u 93. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.17 u 23:05

Fudbaleri PAOK-a doživeli su izuzetno težak poraz na svom stadionu od Panatinaikosa 3:2 i tako se oprostili od Lige šampiona sledeće sezone.

Šok na čuvenoj ‘Tumbi‘. Dugo navijači PAOK-a nisu doživeli ovoliki izliv tuge, besa i drugih negativnih osećanja kao večeras. Gol Panatinaikosa u 93. minutu za gubitak šanse za Ligu šampiona veliki je udarac za tim Vladimira Ivića.

A počelo je idealno evrogolom Bisesvara, kasnije je Pedro Enrike doneo vođstvo PAOK-u od 2:1, ali su u poslednjih 15 minuta crno-beli primili dva gola od zelenih.

Prvo je Lod izjednačio na 2:2, a kako je PAOK-u bila potrebna pobeda, svi su krenuli u napad, pa je pukla kontra i Molins je savladao Željka Brkića za pobedu tima iz Atine.

To znači da je AEK, koji je sa 2:1 savladao Panionios, kolo pre kraja obezbedio pobedu u plej-ofu i kvalifikacije za Ligu šampiona, a PAOK je izgubio svaku šansu.

(Izvor: youtube / FOOTBALL DAY)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter