0
ATP

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Košarka u centru pažnje – Partizan u Železniku, Mega sa Spartakom

Objavljeno: 31.05.17 u 08:50

Poslednji dan u ovom mesecu obeležiće uglavnom košarkaški mečevi širom Evrope.
Svakako najinteresantniji su oni u Srbiji, sutra se nastavlja košarkaška Superliga.

U derbiju kola će snage odmeriti FMP i Partizan u predgrađu prestonice, a direktan prenos biće na Areni sport 1 od 21 čas. Dva sata ranije će na istom kanalu biti emitovan duel Mega Leks – Spartak.

Takođe će biti interesantan meč završnice španskog košarkaškog prvenstva gde će Dejan Musli i Nemanja Nedović ‘stati na crtu’ Real Madridu od 20.30 na Areni 4.

Još srpskih reprezentativaca će se sutra nadmetati u utakmicama plej-ofa. Prvi na teren će CSKA i Fenerbahče. Moskovljani igraju treću utakmicu polufinala VTB lige od 19 časova protiv Lokomotive, a prenos je obezbedio Sport klub 2. Na trećem kanalu iste televizije će Fenerbahče dočekati Darušafaku u drugoj utakmici takođe polufinala, dok od 20.45 možete pogledati utakmicu Trentina i Armanija u četvrtom duelu polufinala Italije.

Što se fudbala tiče, Aleksandrija i Šahtjor od 18 časova na SK4 igraju u poslednjem kolu ukrajinskog prvenstva, dok Konja i Basakšehir igraju finale Kupa Turske od 23 časova na Sport klubu 1. 

Eurosport će biti zadužen i danas za Rolan Garos. Trebalo bi da od domaćih tenisera prvi izađe Viktor Troicki koji od 12.30 igra za Basilašvilijem, dok bi u tačno 13 časova trebalo da počne duel Novak Đoković Žoao Souza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter