0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SKANDAL U SUPERLIGI: Ajzea Ostina ipak suspendovan zbog udaranja Prlje, ali kažnjen i delegat! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.17 u 12:06

Ali Amerikanac nije jedini koji se ovoga puta našao na spisku onih koji treba da povećaju budžet domaćeg takmičenja.
Pored petorice košarkaša, sankcionisan je i delegat Nenad Milojković.

On je imao zaduženje na utakmici Spartak – FMP kada se i dogodio incident među dvojicom košarkaša. Besan nakon nešto grubljeg faula Predraga Prlje, Ajzea Ostin je nasrnuo na igrača Subotičana i udario ga dva puta pesnicom. Zbog toga što nije realno opisao situaciju, nije uzeo izjave od aktera incidenta i tražio od sudija da opišu sporni momenat, delegat Milojković je kažnjen sa četiri utakmice u tempu delegiranja.

Prlja i Ostin su novčano kažnjeni, igrao Spartaka sa 24.000 dinara zbog sukoba sa Amerikancem i toga što je isključen, dok je centar FMP-a kažnjen sa 80.000 dinara. I to nije sve, Ostin je kažnjen zabranom igranja na jednom meču što će verovatno biti večeras kada u Železniku igraju FMP i Partizan.

I Filip Čović iz redova FMP-a će morati da uplati 12.000 dinara na račun Superlige zbog tehničke greške, kao i Marko Stojadinović iz Vršca, dok će zbog iste stvari Alfa Kaba platiti 24.000 dinara zbog drugog ponovljenog prekršaja.


(Izvor: YouTube/The Serbian Boys)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter