0
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN

POSLE OLUJE – SUNCE U HUMSKOJ: Veći deo šampionskog tima ostaje u Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.17 u 18:50

Posle šokantnog odlaska Marka Nikolića iz Partizana, pristalicama crno-belih boja stižu mnogo bolje vesti.

Kao grom iz vedra neba pogodila je Grobare vest da Marko Nikolić napušta klupu Partizana, a kasnija potvrda te informacije sve bacila u razmišljanje šta će sada biti sa šampionskom ekipom.

Međutim, tim koji je doneo u Humsku duplu krunu pokušaće da zadrže i to počevši sa produžecima ugovora igrača iz odbrane.

Prvi na listi je Miroslav Vulićević, zamenik kapitena Partizana, koji je veliki doprinos ugradio u osvajanje titule prvaka Srbije, svoje druge u karijeri.

Činjenica da u Superligi nema desnog beka kao što je Vulićević, kao i to da nikada nije igrao u inostranstvu, te je u Partizanu ‘pronašao sebe’ jasno ukazuju da se popularnom ‘Vuletu‘ ne ide iz Humske.

FOTO: STARSPORT

Kao što smo već najavili, trebalo bi isto da se desi i sa Bojanom Ostojićem, štoperom koji je u poslednju liniju odbrane uneo neverovatnu dozu sigurnosti i iskustva, iako je u prvom delu sezone uglavnom bio na klupi.

Iako mu je ugovoro sa crno-belima istekao, ni njemu se ne žuri u inostranstvo, te je vrlo rad da ostane još makar jednu godinu u redovima ‘parnog valjka’. To je nedavno i sam priznao.

FOTO: partizan.rs

Ono što će posebno obradovati navijače, jeste ponuđen novi ugovor Brazilcima koji su uz Uroša Đurđevića bili i najzaslužniji za osvajanje titule prvaka zemlje.

Everton Luiz bi trebalo prvi da potpiše novi ugovor, ukoliko sve bude po planu, a ugovor je spreman i za Leonarda, koji se vratio u Brazil na odmor i još uvek vaga hoće li ostati ili se otisnuti u neku od jačih liga.

FOTO: STARSPORT

Uroš Đurđević je trenutno na moru na Santoriniju, po povratku će se priključiti mladoj reprezentaciji pred EP u Poljskoj, a tek nakon toga će se razmatrati pitanje njegovog statusa u Partizanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter