0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE, SPREMA SE ZEMLJOTRES: Bivši štoper Crvene zvezde jedna od meta Partizana?! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.17 u 14:39

Nema dileme da je drugi deo sezone u dresu Vojvodine obeležio sjajnim nastupima, a kako HotSport saznaje, pored Crvene zvezde, u trku za Bogdanom Planićem uključio se i večiti rival, Partizan!

Zvezda je u zimskom prelaznom roku pokušala, ali nije uspela da angažuje Planića. Crveno-beli su aktivirali pregovore, ali će sada imati konkurenciju u novom šampionu Srbije, Partizanu.

Ipak, Vojvodina se pita, a Novosađani su svesni da sve drže u svojim rukama.

Zahtevi kluba iz „srpske Atine“ na ime obeštećenja nisu mali, idu od 300.000 do 500.000 evra, uz određeni procenat od buduće prodaje.

Pored toga, spominje se i potencijalni povratak Marka Jovanovića u Partizan iz Izraela, za šta bi trebalo da usledi rasplet u narednih par dana.

Nisu dobre partije mladog defanzivca privukle pažnju samo naših timova, već su za njega zainteresovani i Lens, Brest i Troa, timovi koji će naredne sezone igarti u francuskoj Ligi 1, a za koje nema sumnje da imaju veća platežna sredstva od Zvezde i Partizana.

Takođe, biće interesantno kakvu odluku će doneti bivši štoper Zvezde, a sadašnji nosilac igre Vojvodine.

(Youtube/Srpski Fudbal )

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter