0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AMBICIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Poznato ko može da ide, a ko ne pre kraja kvalifikacija za LŠ (FOTO)

Objavljeno: 31.05.17 u 10:59

Ukoliko budu imali klub koji želi da ih angažuje, pre polovine jula odlaze Đurđevic, Miletić i Jevtović.

Nekoliko dana odmora, a onda kovanje planova za narednu sezonu, koja za Partizan startuje 12. jula nastupom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle par radnih sastanaka u Humskoj, kako saznaje HotSport uskoro sledi kompletiranje spisaka iz postojećeg kadra za start priprema 10. juna. Realno je da do tada niko ne napusti ekipu sem Nikole Milenkovića koji je prodat Fiorentini. Odlučeno je za sada da samo tri igrača mogu da budu prodata pre starta evropskih kvalifikacija.

Ukoliko budu imali ponude koje su po volji obe strane crno-beli neće praviti problem da se presele u Evropu Uroš Đurđević, Nemanja Miletić i Marko Jevtović.

Procena je da postoje adekvatne zamene i da će se ekspresno dovesti novajlije. Ipak, za sada je još rebus kod Brazilaca Evertona i Leonarda sa kojima je razgovarano pre odmora, a ‘karioke’ svakako žele nove izazove i veći profit, tako da sledi pakt ili rastanak do kraja prelaznog roka 31. avgusta. Svež kapital je neophodan za poslovanje i projekte.

FOTO: PARTIZAN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter