0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ PRED PLEJ-OF: Moramo da budemo spremni, Volters se uskoro vraća, ali Simonović propušta polufinale

Objavljeno: 31.05.17 u 21:30

Nakon izuzetne pobede Crvene zvezde nad Borcem iz Čačka, oglasili su se kako igrači, tako i treneri obe ekipe.

– Čestitam Zvezdi na pobedi. Nismo odigrali najbolje, iako smo došli da igramo opušteno. Okrećemo se FMP-u- rekao je mladi Ivan Gavrilović iz ekipe Borca.

Sličnog mišljenja bio je i trener Čačana, Raško Bojić.

– Čestitam Zvezdi na rezultatima i svemu što su uradili ove sezone. Mi nismo imali rezultatsk imperativ, ali smo morali da igramo energično, angažovano… Bilo je teško odgovoriti na Zvezdinu čvrstinu, nismo se adaptirali- izjavio je trener Raško Bojić.

Iz ekipe Zvezde oglasio se Stefan Jović.

– Zasluženo smo dobili. Skromno mišljenje je da je Borac delovao umorno, zato smo odmah napravili veliku razliku, što se vidi i po asistencijama. Popravili smo neke stvari, iz prethodnog perioda.

Na pitanje o umoru povodom 78. utakmice Jović je odlučan u odgovoru da se sve vidi na terenu.

– Neke stvari smo uradili bolje nego ranije. Ne samo zato što smo favoriti i izvojevali očekivanu pobedu. Za nas je bilo bitno da napravimo pomak, jer nas ubrzo čeka plej-of. Imamo meč sa Dinamikom pre toga, nadam se da ćemo dobro raditi i spremni dočekati plej-of – rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

O povredama Nejta Voltersa i Marka Simonovića je takođe bilo reči.

– Realnije je da Nejt pre zaigra, uzevši u obzir težinu povrede. Što se Simonovića tiče, dobro se oporavlja, ali verovatnije je da ga nećemo imati za polufinalnu seriju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter