0
Evrokupovi

POŠTOVANJE NAJVEĆIH: Kasiljas navija za Real, ali tvrdi – Bufon mora da podigne ‘ušatog’!

Objavljeno: 30.05.17 u 16:50

Najveći golmani 21. veka gaje neverovatno poštovanje među sobom i to izražavaju i pred najveće okršaje.

Iker Kasiljas i Đanluiđi Bufon međusobno poštovanje iskazali su jedan drugom tokom duela osmine finala Lige šampiona između Porta i Juventusa, čije mreže brane, a ništa drugačije nije ni pred finale najvećeg evropskog takmičenja.

Iker Kasiljas, koji je najveći deo svoje karijere proveo u Realu, imao je poruku za Đanluiđija Bufona, golmana Juventusa sa kojim se ‘kraljevi’ sastaju u finalu u Kardifu 3. juna.

– Da nije protivnik u finalu Real, poželeo bih Bufonu da osvoji Ligu šampiona iz sveg srca. Navijam za Real, ali Đanluiđijeva karijera ne bi smela da se završi bez titule klupskog prvaka Evrope. Osvojio je skoro sve, osim jednog trofeja – izjavio je Kasiljas za italijansku ‘Gazetu delo Sport’.

Kasiljas smatra i da bi Bufon ove sezone mogao da prekine dominaciju Ronalda i Mesija, te kao golman osvoji ‘Zlatnu loptu’, namenjenu najboljem igraču na svetu.

– Pokazao je da može da se takmiči na najvišem nivou iako ima 39 godina. Može da dobije Zlatnu loptu, ali je to komplikovano za golmana. U finalu Lige šampiona može to da pokaže – rekao je Kasiljas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter