2
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

MUSLIN JE ‘MORAO’ DA GA POZOVE: Zemlja iz komšiluka želela da ‘ukrade’ Matića?!

Objavljeno: 30.05.17 u 21:55

Jedan od razloga zbog kojeg je selektor Srbije pozvao ovog igrača jeste Fudbalski savez Makedonije.

Makedonci su imali nameru da ‘prešaltaju’ u svoje redove Uroša Matića, igrača Kopenhagena.

Zbog otkaza povređenih Ljubomira Fejse i Nemanje Radoje, selektor Muslin je bio primoran da u sastav uvrsti još jednog vezistu i odabrao je mlađeg brata Nemanje Matića. Iako se činilo da Uroš Matić nije ni na radaru ljudi iz nacionalnog tima, on je dobio poziv za meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Velsa, jedan od najbitnijih u grupi.

Mlađi Matić je baš kao i njegov brat rano napustio srpski fudbal, trenutno je član danskog velikana Kopenhagena i beleži dobre partije. Krajem prošle godine je u intenzivniji ‘napad’ na vezistu krenuo FS Makedonije sa ciljem da ojača srednji deo terena.

I Nemanja i Uroš Matić imaju pravo da nastupaju za tu zemlju uzeći u obzir da im je majka Makedonka, stoga je i Uroš veoma lako mogao da zaigra za zemlju iz komšiluka.

0
0

2 Komentara

  1. Ako naš savez ozbiljno računa na ovog igrača, onda je poziv u redu. U suprotnom momku je učinjena medveđa usluga. Bolje da igra za Makedoniju nego nigde

    0
    0
    Odgovori
    • Kopenhagen je ozbiljan klub sa budzetom od 50 miliona evra redovan ucesnik LS i klub koji svake sezone skine skalp nekom velikanu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter