6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Novi zemljotres u Srbiji, namešten meč Prve lige Srbije koji je odlučivao o opastanku

Objavljeno: 30.05.17 u 09:25

Disciplinska komisija FS Srbije doneće odluku da li će i koliko bodova oduzeti učesnicima u ‘podvali’, a očekuje se da kazna bude drakonska, a oba tima bi mogla da zaigraju u Srpskoj ligi Vojvodina.

Pod lupom Disciplinske komisije FS Srbije je meć pretposlednjeg kola Prve lige između Odžaka i ČSK Pivare koji je pripao gostima iz Čelareva (2:1) i omogućio im opstanak. Ipak, ljudi zaduženi za „snimanje“ sumnjaju u konačan ishod i da postoji dosta dokaza da sudar komšija iz Vojvodine neregularan.

Zvanična lica na čelu sa delegatom priložili su prigovor i u toku je istraga takmičarskih organa, koja bi trebalo da za dva ili tri dana bude privedena kraju, a kako saznaje HotSport u igri je čak oduzimanje po šest bodova klubovima. Ova kazna je prema aktuelnim propisima i ako se donese ovakva odluka pored Odžaka u niži rang se seli i ČSK. Tokom prošle godine pojedini klubovi su isto kaznjeni oduzet im je po jedan bod – Mačvi, Bežaniji, BSK Borči i ČSK Čelarevu. Ako se utvrdi da je ovo drugi put da su ‘pivari’ nameštali sledi drugostepena kazna klubu iz Čelareva.

Ovo je svakako novi skandal za drugi rang šampionata u Srbiji, a ako kazna bude rigorozn i dođe do oduzimanja bodova, onda će Kolubara iz Lazarevca ostati u Prvoj ligi Srbije.

0
0

6 Komentara

  1. Verovatno je utakmuca za opstanak namestena, medjutim sigurno je da Zemun ulazi u Super ligu uz pomoc FSS pa tu niko i ne otvara istragu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ta utakmica jeste nameštena,imao sam dojavu taj dan ODŽACI-ČSK 2, i PROLETER-BUDUĆNOST X,i obe su došle,samo što ova druga nije bila nigde u ponudi da se igra!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako nije sramota ovaj savez, bolje da se pozabave super ligom, sta sve oni rade a napadaju neki tamo csk iz celareva, pa oni ni ne znaju gde je Celarevo tj mozda sada znaju ali do pre 2 god nisu imali pojma.. Sta se sve radi da odvratna borca ili kolubara ostanu u ligi.. Ne odgovara mi da maleni csk ostane, eee moj fudbale al si tajna..

    0
    0
    Odgovori
  4. To se sve radi da se Kolubara spase,posto su Kokeza i Stevic u jako dobrim odnosima,bas im sada sumniv taj mec a znam 10 utakmica koje su namestene,Dinamo-Macva 1-2,Proleter – Buducnost x,Buducnost – Zrmun 2,Sindjelic -Pirot 1…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter