1
Domaći fudbal

‘TRANSFER KARIJERE’: Boaći na meti evropskih velikana? (FOTO)

Objavljeno: 29.05.17 u 11:42

U Crvenoj zvezdi pokušavaju da privole Ričmonda Boaćija da ostane na Marakani, ali mediji iz Gane najavljuju drugačiji scenario.

U ovoj afričkoj zemlji ispraćene su igre Ričmonda Boaćija tokom proleća, a sada se najavljuje i veliki transfer najboljeg strelca Crvene zvezde.

Naime, oni su ovih dana preneli informaciju iz izvora bliskih Boaćiju da je za najboljeg strelca Crvene zvezde zainteresovan veliki broj vrhunskih klubova u Evropi, bez navođenja konkretnih imena i da ovog momka na leto očekuje najveći transfer u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Pažnju na sebe Boaći je skrenuo efikasnim igrama tokom prolećnog dela sezone, kada je postigao ukupno 16 golova za Crvenu zvezdu, od toga 12 u Superligi. Međutim to nije pomoglo crveno-belima da dođu do bar jednog trofeja u sezoni.

Boaći je na Marakanu stigao kao pozajmljeni igrač iz italijanske Latine sa ugovorom do sledećeg leta.

Zvezda bi u teoriji mogla da otkupi ugovor 24-godišnjeg napadača, ali je pitanje kako će to izgledati s obzirom na veliko interesovanje za njega.

Pripremila: Katarina Stevanović

0
0

1 Komentara

  1. To što pišu novine iz Gane ima jednaku težinu kao razna saopštenja ovog gubitničkog menadžmenta Zvezde. Ko može ovog lika tražit?!, Videli smo njega i sve strance kako su igrali protiv Partizana. Mali Milenković ga je stavio u džep i još je dao gol glavom pored Boaćija U proseku po utakmici ima desetak izgubljenioh lopti, 5-6 promašenih izglednih prilika, neborben je sa radijusom kretanja u okviru šesnaesterca. Setimo se kako ga je menadžment Zvezde „prodavag“ ovog proleća kada su govorili da Boaćija traži moskovski Spartak. Sada odjednom tajac, ne pomine se niko konkretno a kamoli Spartak iz Moskve. Kažu dao je 16 golova, jeste ali on je jedini igrao pored 8 centarforova. Upropastio je barem 50 izglednih šansi! Njega su forsirali, ali sa loptom u nogama okrenut protivniku je prava truba.Dajte ga gratis!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter