0
Domaći fudbal

SVETLA BUDUĆNOST JE PRED ZMAJEVIMA: Filip Stuparević veruje da Voždovac može do Evrope

Objavljeno: 29.05.17 u 13:55

Filip Stuparević je ove godine debitovao za Voždovac, pai ne čudi što je veoma zadovoljan učinjenim.Sezonu bih ocenio kao veoma uspešnu, imali smo određene ciljeve za koje smo se borili i došli smo do njih. Takođe bih želeo da se zahvalim klubu na ukazanom poverenju, vreme je ispred mene i potrudiću se da vratim na najbolji mogući način, da vratim dobrim igrama i golovima.

Omladinski sastav „Zmajeva“ stigao je do vrha tabeli, primili su najmanje golova, a Stuparević je postigao deset:

– Golovi dolaze po zasluzi, ali su deo kolektiva i svi imamo udela u uspehu. Hvala i omladincima, generacija je sjajna, zajedno smo se takođe borili prethodnih godinu dana da budemo vrhu društva najboljih i prezentovali smo i sebe i klub na najbolji mogući način. Voždovac ima svetlu budućnost.

FOTO: FK Voždovac

Što se reprezentacije tiče…

Došli smo do finalne predstave, generacija jeste odlična, ali ostao je veliki žal što nismo ušli u četvrtfinale, malo je i sreće nedostajalo, a imali smo velike želje i mislim da bismo daleko dogurali, rekao je strelac sedam golova za nacionalni tim.

Sada je pred Filipom neka nova priča.

Očekivanja u narednoj sezoni su kao i prethodne, sa željom da se napravi uvek korak više i uspeh više. Voždovac vidim u gornjem domu, a nama igračima je da se potrudimo da u tome i uspemo. Taj novi korak i velika želja je izlazak u Evropu i igranje u evropskim takmičenjima, jer klub kao što je Voždovac to i zaslužuje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter