0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN JE OZBILJAN: Vest koja će dopasti navijačima o ulasku u Ligu šampiona (FOTO)

Objavljeno: 29.05.17 u 19:36

Spremnost crno-belih da ozbiljno uđu u koštac na putu za elitno evropsko takmičenje se vidi ovim potezom.

Partizan će u pripremnom periodu odigrati utakmice sa dva velika evropska kluba koji su bili učesnici Lige šampiona sezone 2016/17.

Očigledno da niželigaši Austrije, Slovenije i drugih država iz okruženja ne mogu preterano da utiču na pripremu fudbalera za velike i teške utakmice, pa je šampion Srbije u pripremni period uvrstio dve utakmice sa veoma jakim rivalima. Radi se o CSKA i Kopenhagenu sa kojima će igrati puleni Marka Nikolića.

U Nionu će 29. juna Partizan dobiti ime prvog protivnika na putu ka Ligi šampiona, a 11. jula odigrati prvu utakmicu dvomeča. Pre toga su zakazane dve ozbiljne provere, sa danskim velikanom na dan žreba u Nionu, a prvog dana jula sa Moskovljanima koji su inače bratski klub timu iz Humske.

Očekuju se još dva imena koja će popuniti termine pripremnih mečeva, a ne bi bilo iznenađenje ni da se radi o timovima sličnog kalibra. Crno-beli na spremanje za iduću sezonu kreću već 10. juna u Zemunelu, nakon četiri dana sledi odlzak na Zlatibor gde će ekipa ostati do 22. juna, a od 25. juna do 5. jula će biti u Moravskim Toplicama gde će i igrati sa Kopenhagenom i CSKA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter