1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ZA HOTSPORT: Čekamo dopis iz UEFA, znam zamenu za Sergeja!

Objavljeno: 29.05.17 u 09:55

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Lalatović spremio je zamenu ukoliko Sergej Milinković-Savić ne bude mogao da se odazove pozivu zbog zabrane Lacija.

Ostalo je još samo par dana do okupljanja mlade reprezentacije Srbije koja sa pripremama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj startuje 1. juna. Plan je skovao selektor Nenad Lalatović, koji odmara na moru u Crnoj Gori i stalno je na liniji sa službama FS Srbije oko statusa Sergeja Milinkovića – Savića, koji ima zabranu nastupa za „orliće“ od strane Lacija. Talentovani stručnjak otkriva za HotSport moguće naredne poteze.

– Šanse nisu velike da jedan od najboljih igrača bude deo ekipe, a očekujemo odgovor iz UEFA. Krećemo u četvrtak i prvi trening je od 18.00 časova na stadionu Zemuna – kaže za HotSport Lalatović.

HotSport je ekskluzivno najavio da je izabran „zamenik“ za vezistu Lacija.

– Mogu da vam potvrdim da će se verovatno na spisku naći Mihailo Ristić. Razgovarali smo otvoreno i Rile je super momak sa kojim sam odlično sarađivao u Zvezdi. Nije bio pozvan zato što je veći deo sezone igrao beka, a gledo sam derbi i zadovoljan sam formom i učinkom.

Ostali momci su spremni za rad, a zatim tri jaka ispita.

– Od 7. juna se selimo u Poljsku i tamo ćemo odraditi završni deo priprema i očekujem da budemo spremni za premijeru sa Portugalom – rekao je na kraju Lalatović.

0
0

1 Komentara

  1. E, moj Lalate, da sam na Riletovom mestu, zahvalio bih ti se na pozivu, da ti ne remetim koncepciju. Kao što bi SMS i Rajković trebalo da se zahvale Muslinu, kada ih pozove.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter