0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VTB LIGA: Raspucani Teo sa klupe izrešetao Lokomotivu!

Objavljeno: 28.05.17 u 18:32

Košarkaši CSKA poveli su sa 2:0 u polufinalu VTB lige pošto su u drugom meču serije protiv Lokomotive trijumfovali sa 84:71.

CSKA Moskva je u drugom meču plej-of serije mnogo lakše srušio Lokomotivu iz Kubanja. Nakon što su se u prvom susretu pre dva dana dosta mučili i do trijumfa došli gotovo u poslednjem napadu, danas su to učinili daleko lakše.

Predvođeni Milošem Teodosićem, koji je meč ponovo počeo na klupi, ‘Armejci’ su od početka stekli solidnu zalihu i tokom većeg dela meča su održavali razliku od 10 do 15 poena u odnosu na goste. Mnogo bolje je funkcionisao šut za tri poena, a i pravili su daleko manje grešaka, dok su na drugoj strani igrači Lokomotive promašili bar četiri ili pet čista zicera pod košem domaćih.

U ekipi CSKA najbolji je bio srpski plejmejker Miloš Teodosić sa 20 poena, ali neuobičajeno, samo jednom asistencijom. Iza njega poenterski su bili Nando de Kolo sa 16 i Nikita Kurbanov sa 13 poena.

Sastav Saše Obradovića predvodio je Rajan Brokof sa čak 24 poena, 16 je ubacio Kolins, a 10 Džening.

Moskovljani sada vode sa 2:0 u seriji, baš kao i Zenit u duelu protiv Himkija. Domaćinstvo preuzimaju Lokomotiva i Himki, ali po viđenom u prve četiri utakmice polufinala VTB lige, vrlo brzo mogli bismo da dobijemo finaliste.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter