1
Domaći fudbal

VESTI IZ KOMŠILUKA: Pred Partizanom je potencijalna ‘mina’ u kvalifikacijama za Ligu šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.17 u 16:15

Obistinili su se ‘strahovi’ ljudi iz Humske.

Nakon što je Partizan obezbedio titulu šampiona Srbije i učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, počela su interesovanja navijača za eventualne rivale u borbi za elitu.

Kao dve potencijalne ‘nagazne mine’ u drugoj rundi kvalifikacija označeni su šampion Poljske i Mađarske. I dok u Poljskoj još čekamo ishod poslednjeg kola, u Mađarskoj je sve jasno.

U borbi za titulu našli su se Honved i Videoton, za koji nastupaju bivši igrači Partizana Marko Šćepović i Danko Lazović. Srbi u mađarskoj timu su jurili bodovni zaostatak na gostujućem terenu, ali nisu uspeli da ga stignu.

Poraženi su sa 1:0 i Honved je novi šampion Mađarske. To znači da će on biti potencijalni rival Partizana u drugom kolu kvalifilkacija za LŠ, što je svakako loša vest za crno-bele.

Da je prvak postao Videoton, zbog koeficijenta on ne bi mogao da se sastane sa srpskim šampionom i put ‘parnog valjka’ u treće kolo bio bi lakši.

(Izvor: youtube / Magyar Labdarúgó Szövetség)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter