0
Evropske lige

VERATI: Pričaću sa predsednikom o statusu u klubu

Objavljeno: 28.05.17 u 12:17

Marko Verati je jedan od najvažnijih igrača PSŽ-a u poslednjih pet godina, ali bi Italijan mogao da napusti klub ovog leta.

Kako već neko vreme postoji interesovanje Barselone, Verati ne isključuje mogućnost da napusti tim. Ipak…

Da li ću ovde biti i sledeće sezone? Videću, pričaću sa predsednikom i ostatkom kluba, kao što sam radio i ove i prethodnih godina. Imam četiri godine ugovora, dobro mi je ovde. Veliki je klub, a i ubeđen sam da nas dogodine očekuju veliki uspesi, rekao je Verati.

Njegov tim je ove godine bio iza Monaka u Francuskoj, što je bio signal za Barselonu, Čelsi i ostale bogate klubove da počnu da se raspituju:

Biće prilika za trofeje. Ja sam ponosan što sam deo ovoga, i uvek sam verovao da je važno pobeđivati u PSŽ-u. Pet godina sam tu, klub mi je kao porodica, zaključio je Verati.

On ima 24 godine, a u francuskom velikanu je od 2012. godine, kada je stigao iz Peskare. Osvojio je četiri titule šampiona Francuske uz tri kupa, a svih pet godina je bio u idealnom timu prvenstva.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter