1
Evropske lige

SERIJA A: Roma u 90. minutu za Ligu šampiona, Napoli u kvalfikacijama, Lazović strelac i asistent (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.17 u 20:09

U poslednjem kolu Serije A pala je odluka o tome ko će direktno u Ligu šampiona, a ko u kvalfikacije. Neizvesnost trajala sve do 90. minuta, a Peroti je sprečio da se pokvari slavlje Frančeska Totija.

Roma ide direktno u Ligu šampiona, a bila je blizu ponora. ‘Vučica’ je sa 3:2 (1:1) savladala Đenovu i plasirala u grupnu fazu ‘elitnog’ takmičenja. Gol pobede pao je u 90. minutu, čime fešta posvećena odlasku legende kluba Totija nije upropaštena.

Đenova je povela golom Pelegrija u 3. minutu na asistenciju Darka Lazovića. Ipak, samo sedam minuta kasnije Džeko je izjednačio na 1:1. U 54. minutu Toti je poslednji put ‘zaplesao’ Olimpikom, a u 74. minutu je druga legenda kluba De Rosi Romi doneo vođstvo 2:1. Ipak, samo pet minuta kasnije Lazović je postigao gol za 2:2 i tako se na najbolji način preporučio Laciju.


Roma vs Genoa 3:2 by retista

Gol vredan Lige šampiona Romi je doneo Peroti posle asistencije Džeka za 3:2.

Napoli je čekao iznenađenje u Rimu, goreo do 90. minuta, ali je na kraju pobeda tim iz grada podno Vezuva bila Pirova. Tim sa San Paola je slavio sa 4:2 kao gost protiv Sampdorije. Goloce su postigli Mertens, Insinje, Hamšik i Kaljehon. Sa druge strane strelci su bili Kvaljarela i Alvarez. Na kraju Napoli mora u kvalfikacije za Ligu šampiona…

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter