0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POZNATI SVI UČESNICI ABA LIGE IZ SRBIJE: FMP deklasirao Spartak, Tresač nije igrao

Objavljeno: 28.05.17 u 23:06

Odigrano je kompletno 12. kolo Superlige Srbije, a sada su poznata sva četiri tima koja će sledeće sezone igrati u ABA ligi.

FMP je u Subotici bio bolji od Spartaka 93:56. Rezultatski meč nije bio neizvestan, ali je na terenu vladao ‘pravi rat’. Tenzije su počele pred kraj meča. Eskalirale su u samoj završnici, kad je došlo do okršaja Prlje i Ostina, umešao se tu i Kesar, a kad su se strasti malo smirile, svi su morali van terena.

Kod FMP istakli su se Radovanović sa 17 poena, Apić sa 15, dok je Čović stao na 11 poena. Sa druge strane Kesar je upisao 15 poena, a Miščević 11 koševa.

Mega Leks je pobedio Dinamik 89:85 na Dorćolu. Goste je do pobede vodio Lešić sa 27 poena, Jaramaz je ubacio 13, a Mušidi i Spasojević po 11. Kod Dinamika se istakao Čakarević sa 21 poenom, dok je Radulović ubacio 16 poena.

Tako su sada dva kola pre kraja ligaškog dela prvenstva poznata sva četiri učesnika ABA lige sledeće sezone, a to su Crvena zvezda, Partizan, FMP Železnik i Mega Leks.

Crvena zvezda – Vršac 80:55
Borac – Partizan 73:76
Spartak – FMP 56:93
Dinamik – Mega Leks 85:89

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter