4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE FS VOJVODINE: Nije primereno istupanje Zvezdana Terzića, ko je kriv za vaše promašaje?

Objavljeno: 28.05.17 u 20:26

Posle potpredsednika FS Srbije Novice Tončeva, FS Zapadne Srbije, FS Beograda oglasio se i FS Vojvodine, koji je takođe stao na stranu aktuelnog predsednika srpskog fudbala Slaviše Kokeze.

Saopštenje FS Vojvodine prenosimo u celosti i bez lekture:

– Fudbaski Savez Vojvodine smatra da su krajnje neprimerene izjave čelnih ljudi fudbalskog kluba Crvena Zvezda povodom utakmice finala kupa Srbije kao i da su napadi na rukovodstvo FS Srbije i na našeg  predsednika Slavišu Kokezu potpuno ispod svakog nivoa.

FK Partizan je u ovoj sezoni tri puta pobedio Crvenu Zvezdu i jednu utakmicu je odigrao nerešeno i to nakon kardinalne greške sudije, a inače je i tu utakmicu bio bolji protivnik.

Smatramo da se ne treba kriti iza teških reči i bespotrebno i neargumentovano napadati rukovodstvo FSS već treba da se okrenu sebi i sređivanju stanja u svojoj kući. Krivac je tu u samom klubu Crvena Zvazda samo treba imati hrabrosti i to priznati i javno reći. Loša kardovska politika, loša rešenja, katastrofalne odluke…. Ko ih je donosio u ime Crvene Zvezde?

Pozivanje na smenu predsednika FSS gospodina Slaviše Kokeze je više nego deplasirana priča jer smo svi svedoci da ovo rukovodstvo postiže veoma zapažene rezultate kako na reprezentativnom planu tako i na sređivanju stanja u domaćem fudbalu.

Gospodin Kokeza Slaviša ima i imaće bezrezervnu podršku našeg saveza i FSV je protiv bilo kakvih postupaka koji bi naškodili ispravnom kursu koji drži ovo rukovodstvo – piše u saopštenju FS Vojvodine.

0
0

4 Komentara

  1. Gospodo grobari is saveza vojvodine pogledajte štampu do utakmice Voždovac-Zvezda nešto vas nisam čuo kad su vas grobari prozivali i govorili da je prvenstvo neregularno da partizan ne treba da igra itd i sve se završava tako da naš najbolji sudija podleže pritisku grobara i žmuri u mnogim situacijama na utakmici i svi ćute!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Javljaju se Kokezini poltroni koji izvrsavaju naredjenja…podrska za Terzu od pravih zvezdasa…Zvezdasi mobilizacija…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter