0
Evropske lige

KRAJ JEDNE EPOHE: Legenda Rima je ‘poslednji’ put ‘zaplesala’ na Olimpiku, ‘romanisti’ su mu se poklonili (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.17 u 19:42

Roma je u poslednjem kolu Serije A dočekala Đenovu u borbi za drugo mesto, ali je sve ostalo u senci oproštajne utakmice legende ‘vučice’ Frančeska Totija.

Prepun Olimpiko, onako kako to dolikuje na ispraćaju najvećeg kog je ovaj klub imao. Frančesko Toti danas je poslednji put istrčao na Olimpiko u dresu Rome posle dugih 25 godina karijere. Odigrao je ‘princ Rima’ 786 utakmica i postigao, bar za sada, 307 golova.

Romanisti su ga dočekali pesmom, ovacijama i koreografijom. Frančesko im se poklonio, a onda se vratio na klupu da dočeka svojih poslednjih pet minuta u dresu ‘vučice’. Dočekao ih je mnogo više, Lućano Spaleti uveo ga je u 54.minutu pri rezultatu 1:1, da Olimpiko ponovo eksplodira i jeste. Sada se čeka kraj, a onda, verovatno, suze…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter