0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

PARTIZANU UZELI KAPITENA: Ferencvaroš doveo najperspektivnijeg i najtrofejnijeg srpskog reprezentativca (FOTO)

Objavljeno: 27.05.17 u 13:05

Trojica srpskih vaterpolista već sada pronašli su nove klubove u kojima će nastupati sledeće sezone.

Doveo je Partizan do nove titule šampiona Srbije, 28. u istoriji, a svog petog trofeja u karijeri, a zatim je Nikola Jakšić objavio da je pronašao i obavio transfer u svoj novi klub.

U pitanju je mađarski Ferencvaroš koji okuplja sjajnu ekipu, a najmlađi reprezentativac Srbije, ‘osvajač svega’, samo je jedan deo u toj ‘slagalici’.

Osim mladosti, Mađari su mislili i na iskustvo, pa su se okrenuli dovođenju Slobodana Nikića, što su i uspeli. Naš najtrofejniji vaterpolista i doskorašnji reprezentativac dogovorio je saradnu sa Ferencvarošem, ali će tokom leta nastupati i u ligi Malte, pre nego što zaduži opremu mađarskog tima.

Sredinu je promenio i Nikola Rađen. Donedavni vaterpolista rumunske Oradee dogovorio je saradnju sa Dinamom iz Moskve i u Rusiji bi trebalo da provede najmanje narednih godinu dana, uz uvek prisutnu opciju produžetka saradnje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter