0
Košarka

FOTO:STARSPORT

KONAČNO MU KRENULO: Nakon odlične sezone u Tofašu Micić pred potpisom za Evroligaša!

Objavljeno: 27.05.17 u 13:49

Prema pisanju „Eurohoopsa“ srpski plejmejker je blizu postizanja dogovora sa Anadolu Efesom.

Dugo je Vasa Micić tražio sebe nakon odlaska iz Mege, gde je imao lidersku ulogu, ali mu to nekako baš i nije polazilo za rukom.

Nakon odlaska iz Srbije nastupao je kod Svetislava Pešića u minhenskom Bajernu, gde se nije najbolje snašao pa je usledio povratak u domovinu u redove Crvene zvezde. Iako se očekivalo da bi u ekipi Dejana Radonjića mogao da se vrati na prepoznatljivi nivo, u tome baš i nije uspeo pa je sezonu posle usledila selidba u Tofaš, što se ispostavilo kao pun pogodak.

Nastupajući u turskom šampionatu Micić je dobrim partijama skrenuo pažnju na sebe, a najveću zainteresovanost da ga naredne sezone dovede u svoje redove pokazala je ekipa Anadolu Efesa.

Prema pisanju specjalizovanog sajta „Eurohoops“, srpski organizator igre je blizu dogovora sa „pivarima“ i uskoro bi mogao da ozvaniči dvogodišnju saradnju sa njima i zaigra ponovo u Evroligi.

Nema sumnje da bi za Vasu Micića transfer u istanbulski tim bio veliki korak u karijeri, a da li će do njega doći saznaćemo uskoro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter