1
Domaći fudbal

STIGLA KONKRETNA PONUDA: Everton na izlaznim vratima Partizana

Objavljeno: 25.05.17 u 11:54

Klub iz Emirata želi vezistu, mada problem predstavlja obeštećenje.

Emirati, Kina, Turska… Ovo su destinacije koje se spominju, kada je u pitanju odlazak Evertona.

Brazilski vezista želi da u narednom periodu reši svoj status sa rukovodstvom Partizana, a posle odmora do sredine juna sledi naredni potez.

Kako saznaje HotSport, vezista ima aktuelnu ponudu da se preseli u Dubai, ali se kao problem isprečilo obeštećenje koje treba da pripadne klubu iz Humske.

Pošto u većini zemalja trenutno vlada zatišje, i ekipe polako vagaju pojačanja, ima dovoljno vremena da bude postignut dogovor, i da Everton promeni sredinu nakon kvalifiakcija za Ligu šampiona, što je želja trenera Marka Nikolića i sportskog direktora Ivice Ilieva.

Pored njega, u Evropu želi i Marko Jevtović, koji je odradio dve godine ugovora od dolaska iz Novog Pazara.

Mladi Crnogorac Kosović sigurno ostaje u Partizanu još godinu dana.

 

0
0

1 Komentara

  1. Transfermarkt je nekolko dana objavio korigovanu listu, u stvari apdejt nakon zavrsenog sampionata prema kojoj je cena Evertona 2,5 mil. evra. Realno, njegova je cena dakle oko 4-5 mil. evra , tako da Arapi moraju dobr da plate Evija da bi ga dobili.
    Inace, sto se nove liste TM a tice, zanimljivo je da niko nije objavio u Srbiji, svi novinari nikom ponikose…. Mozda nekom ne odgovara da cuje da je cena Djurdjevica npr. porasla 3,5 puta, sa milion na 3,5 mil. evra. A kompletan Partizanov roster je sada procenjen na 27 mil. evra , u proslom apdejtu je to bilo 17 mil E. Dakle, titula u Srbiji podize cenu za oko 40-50% vrednost igraca u celini. Molim srpske novinare da se ne ogranicavaju samo na Terzina saopstenja, malo istrazivackog novinarstva molim!!!
    S postovanjem, vas Mix!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter