0
Fudbal

PRED EP U POLJSKOJ: Portuglaci udaraju na Srbiju sa 65 miliona evra, ali dele slične probleme kao Lalatović…

Objavljeno: 25.05.17 u 17:01

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Portugalije Rui Žorž saopštio je imena reprezentativaca za Evropsko prvenstvo koje se igra od 16.juna u Poljskoj.

Kakav tim, strašan tim. Portuglaci u Poljsku ne stižu u najjačem sastavu, ali dolaze sa dva igrača koja ukupno vrede 65 miliona evra. Da, dobro ste pročitali, pošto će se u timu naći tinejdžeri Bajerna i PSŽ-a Renato Sančez i Gonsalo Gudedeš. Takođe, u je i sjajni desni bek valensije Žaoao Kanselo.

Ipak, Rui Žorž je imao slične probleme kao i Nenad Lalatović sa Sergejom Milinkovićem-Savićem, te u timu neće biti Bernarda Silve iz Monaka, Andre Silve iz Porta i Želsona Martinsa iz Sportinga. To pokazuje koliko su neki klubovi veliki, a koliko su neki mali poput Lacija. Jer, Bajern i PSŽ su poslali svoje igrače da pokažu potencijal u Poljskoj.

Evo kompletnog tima Portugalije:

Golmani: Bruno Varela (Vitorija Setubal), Žoel Pereira (Mančester junajted), Miguel Silva (Vitorija Gimaraeš).

Odbrana: Fernando Fonseka (Porto B), Pedro Rebočo (Moreirense), Kevin Rodriges (Real Sosijeda), Žoao Kanselo (Valensija), Edgar Ije (Belenenseš), Ruben Semedo (Sporting), Tobijas Figueiredo (Nasional).

Sredina trerena: Ruben Neveds (Porto), Fransisko Ramos (Porto B), Tomas Podstavki (Porto B), Renato Sančez (Bajern Minhen), Fransisko Žeraldes (Sporting, bio na pozajmici u Moreirenseu), Žoao Karvaljo (Vitorija Setubal), Bruno Fernandes (Sampdorija), Roni Lopes (Lil).

Napadači: Danijel Podense (Sporting), Diogo Žota (Porto), Gonsalo Guedes (PSŽ), Juri Medeiros (Boavista), Rikardo Orta (Braga), Gonsalo Pasijensija (Rio Ave), Bruma (Galatasaraj).

Podsetimo, Portugalija je na EP u grupi sa selekcijama Španije, Srbije i Makedonije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter