2
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Posle ‘rampe’ Lacija žalba UEFA, Lalatović vraća otipsanog momka, nije osveta!

Objavljeno: 25.05.17 u 17:25

Nenad Lalatović bi koliko sutra trebalo da vrati u tim Mihaila Ristića, za kog su pojedini mediji istakli da je otpisan zbog osvete i Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, to jest ‘afere krajnik’.

Rukovodstvo Lacija je spustilo rampu Sergeju Milinkoviću – Saviću i zabranilo da nastupa na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Zvaničan dopis je pre nekoliko časova stigao na Terazije u prostorije FS Srbije i na potezu je rukovodstvo i selektor Nenad Lalatović. Kako saznaje HotSport, pravna služba zatražiće pojašnjenje iz UEFA, pošto je u pitanju njihovo takmičenje i da vide šta su iskoristili u Rimu da stave ‘veto’.

Sačekaće se vikend kako bi se donela  odluka za naredne korake, a rastu šanse da poziv dobije Mihailo Ristić, pošto je danas stigao zvaničan dopis za golmana Filipa Manojlovića i vezistu Srđana Plavšića.

„Orlici“ bi trebalo u ponedeljak 29. maja da počnu sa pripremama, a 7. juna sledi selidba u Poljsku i glancanje forme za start sa Portugalijom. Meč je zakazan za 17. jun, a rivali u grupi su još Španija i Makedonija.

0
0

2 Komentara

  1. Zabari spustili rampu Sergeju jer gledaju svoje interese i zato sto i oni ucestvuju na EP u Poljskoj a sto se tice zvezdinih mladih fudbalera, samo golman Filip Manojlovic zasluzuje poziv i sigurno mesto u prvom timu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter