8
AdmiralBet ABA Liga

ČEKA SE POMOĆ: Todorić o ‘ključu’ i fuziji sa Dinamikom

Objavljeno: 25.05.17 u 00:02

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Partizan u slučaju da Telekom i NIS ne produže sponzorski ugovor mogao da se ugasi, a o svemu tome govorio je sportski direktor kluba Dragan Todorić.

On je samo potvrdio reči potpredsednika kluba Milana Iskrina da je finansijsko stanje veoma loše i da Partizanova budućnost zavisi od sponzorstva Telekoma i NIS-a.

– Da se ne lažemo, finansijska situacija je veoma loša. Na kraju sezone ističu nam sponzorski ugovori sa NIS i „Telekomom“, nadamo se da će biti obnovljeni jer, ako se to ne desi, možemo da zatvorimo vrata – istakao je za Novosti, Dragan Todorić.

Sportski direktor Partizana je rekao da kontakti postoje sa dve velike firme, ali da priče o produžetku saradnje nije bilo.

– Postoje redovni kontakti, ali nije bilo reči o produžavanju sponzorskih ugovora. Sešćemo da razgovaramo kada se završi sezona, pa ćemo videti šta će se desiti…

On je za kraj govorio o spekulacijama da se predsednik kluba Nikola Peković povukao u ‘ilegalu’ i da želi da napusti klub, kao i o fuziji sa Dinamikom, poput Crvene zvezde i FMP-a.

– To nije tačno. Mogu da pišu šta hoće, ali u tome nema istine – zaključio je Todorić.

0
0

8 Komentara

  1. ..a i sa njima mozemo da ‘zatvorimo vrata’, ako VI, koji ste prodali DV-OSTANETE, znaci, otisao DV, a vi ostali, ako je otisao ON, logicno je bilo da SVI odete i prepustite Svetinju onima koji imaju NACIN, VOLJU, ZNANJE i IZNAD SVEGA HRABROST I SRCE PARTIZANA, DA SE DALJE BORI PROTIV SLUGA ZLA !!! Koliko je samo puta Zeljko Obradovic rekao da je spreman da POMOGNE, ALI da ga niko iz KKP nije kontaktirao u vezi toga..??? Pod hitno okupiti iskrene LEGENDE KKP, tipa Zeljka Obradovica, Dragana Kicanovica, Dusana Ivkovica, DV, Saleta Djordjevica… i uz NAS-GROBARE DO POVRATKA NA ZASLUZENO I PRIRODNO MESTO, VRH EVROPSKE KOSARKE GDE SMO UVEK I BILI !!! DUHOM PARTIZANA PROTIV STUBOVA SRAMA !!!
    Mada, SVI znamo UZROK ‘posrtanja’ EVROPSKOG SAMPIONA i SVETIONIKA SRPSKE KOSARKE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je dotle došlo uprava napolje i zamoliti prave grobare koji znaju šta je čast da preuzmu stvar u svoje ruke mislim da je to najbolje rešenje bolje imati bilo kog stranog sponzora nego ove naše prodane duše idemo partizane svi zajedno protiv svih

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter