7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I ZVEZDA VEĆ RADI PUNOM PAROM: Stiže dugo željeno pojačanje iz Rusije! (FOTO)

Objavljeno: 24.05.17 u 09:53

Kreću pregovori, a bivši mladi reprezentativac Srbije načelno je prihvatio poziv za nastavak karijere u Ljutice Bogdana.

Nema dileme da Crvena zvezda mora da renovira tim, a krenulo je iz odbrane. HotSport je prvi pisao da je izvesna opcija da nasledi Marka Petkovića, reprezentativac Crne Gore i član Minhena 1860 – Filip Stojković.

Pre odlaska iz Čukaričkog činilo se da će defanzivcu sledeća stanica biti u crveno-belom, gde je već igrao i zimus je malo falilo da se sklopi angažman na kojem se sada ponovo uveliko radi.

FOTO:STARSPORT

Na levom boku je dobar deo sezone odradio iskusni Dušan Anđelković, koji će možda produžiti ugovor na još godinu dana, ali prva opcija trebalo bi da bude Milan Rodić (26). Bivši igrač Zenita, koji je bio pozajmljen Volgi, ove sezone je imao samo jedan nastup u timu Krila Sovjetov.

Ekipa je ispala iz elite i bivši mladi reprezentativac Srbije je načelno prihvatio da karijeru nastavi u Ljutice Bogdana. Zavrsni čin trebalo bi da usledi za desetak dana i nema sumnje da bi obradovao sve pristalice crveno-belih boja.

0
0

7 Komentara

  1. C.Zvezda se mora koncentrisati na budućnost sa svojom decom !! Evo plan za oporavak C.Z. :
    1. odmah najuriti Terzića i njegove ljude,
    2. ostaviti B.Đurovskog sa saradnicima da stvara tim sa zvedinom decom ,
    3. prodati sve strance i za te pare kupiti TRI KVALITETNA igrača sa Balkana (za odbranu i sredinu),
    4. ojačati omladinsku školu sa trenerima za brzinu i kondiciju i stvaranje igrača za prvi tim,
    5. otvori STALNI konkurs za prijem NAJBRŽEG domaćeg igrača (novi Binić).

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Za ping-pong, mislim POJACANJA..?? .!. XXAAXXAA .!. Trebace njima „POJACANJA“, AL’ ZA SUBOTUUUU I TO U „VIDU“ MAJE VUJOVICA ILI SRDJANA OBRADOVICAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. samo napred,treba pokušati opet sa Melegom izaći s nekom ponudom čak i bonusi može to Terza,drugi po ukusu je Paločević,Ivanović iz Spartaka,Jovovića obavezno vratiti Planić i golman iz Voždovca.Plavšića ostaviti,Ristića pustiti,

    0
    0
    Odgovori
  4. ..a ping-pong, mislim POJACANJA..?? .!. XXAAXXAA .!. Trebace njima „POJACANJA“, AL’ ZA SUBOTUUUU I TO U „VIDU“ MAJE VUJOVICA ILI SRDJANA OBRADOVICAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter