0
Košarka

FOTO: nba.com

‘RATNICI’ GAZE REDOM: NBA liga ne pamti ovako nešto…

Objavljeno: 24.05.17 u 21:44

Mnogi tvrde da su Golden Stejt Voriorsi postali najjača košarkaška ekipa u istoriji jer pored Klivlenda ‘zavode red’ u aktuelnoj sezoni NBA lige.

Međutim, činjenica je da su Klivlend Kavalirsi porazom od Boston Seltiksa u trećoj utakmici doigravanja finala Istoka eliminisali sebe iz trke da budu jedini tim u istoriji najjače lige koji je pobedio sve rivale u plej-ofu do titule.

Dolazak Kevina Duranta u tim prošle godine očigledno je uticao na ovakve rezultate.

Pau Gasol iz ekipe San Antonio nema dilemu o tome ko je najbolji tim. Pored njegove ekipe, Juta i Portland su izgubili sa 4:0 u serijama sa Golden Stejtom

– Neverovatni su. Znaju kako da pobeđuju, uostalom bili su šampioni. Oborili su neke rekorde koje niko nikad nije pre njih i na putu su da ponovo postanu prvaci – rekao je o Voriorsima Gasol.

– Za sve ove godine koliko sam u NBA ligi, nisam video da neki tim igra bolje od Golden Stejta – rekao je Španac.

Ekipa Stiva Kera je 2015. godine najavila dominaciju titulom osvojenom pobedom nad Klivlendom 4:2, Kavsi su se revanširali dogodine u epskih sedam mečeva finala, a sledid još jedan okšaj dva najjača tima u kom će Voriorsi imati priliku da postanu jedini tim u istoriji saa učinkom 16:0 u doigravanju.

Kada je reč o sve izvesnijem finalu oglasio se bek San Antonio Sparsa Deni Grin.

– Sjajan su tim, ali to je i Klivlend– rekao je.

– Klivlendu je uspelo da ih pobedi prošle sezone. Da li mislim da će uspeti ponovo? Moguće. Neću reći da nije nemoguće. Zaista su dobar tim i mislim da imaju dobre šanse da osvoje titulu ukoliko ostanu zdravi i nastave da igraju kao do sada.

Pripremila: Katarina Stevanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter