0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

JOKANOVIĆ IPAK U PREMIJER LIGI: Srpski stručnjak na meti Premijerligaša!

Objavljeno: 24.05.17 u 23:20

Slaviša Jokanović nije uspeo da se plasira u Premijer ligu sa Fulamom, ali postoji mogućnost da ipak naredne sezone bude zadužen za rezultate ekipe iz najjače engleske lige.

Naime, prema pisanju medija u Engleskoj, Jokanović je jedan od kandidata za klupu Kristal Palasa, čiji trener Sem Olardajs je pre nekoliko dana šokirao javnost i napustio tim u koji je došao pre pola godine, iako ih je spasao ispadanja.

Ipak, Jokanović nije prvi kandidat, pošto se najveće šanse daju Klaudiju Ranijeriju, doskorašnjem treneru Lestera, sa kojim je prošle godine osvojio titulu šampiona Engleske, dok je korak iza njega po šansama Roberto Manćini, bivši trener Intera i Mančester Sitija.

Tu je, takođe, i Marko Silva, aktuelni trener Hala, koji se spominje i kao mogući budući trener Porta.

Doduše, čini se da su ipak male šanse da Jokanović ode u Palas, pošto je nedavno potpisao novi ugovor sa Fulamom, i želi da nastavi misiju povratka ovog tima u društvo najboljih, nakon što je ove godine u plej-ofu bio bolji Reding.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter