1
Evropske lige

JEZIVO PROKLETSTVO: Aron Remzi dao gol i ponovo ‘sahranio’, ne jednu, već dve svetske zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.17 u 18:10

Društvenim mrežama kreće akcija da se Remzi ‘penzioniše’, kako bi svetski velikani što duže živeli.

I dalje verujemo da je u pitanju slučajnost, ali se i pitamo – dokle više?! Jeziva i brutalna serija u kojoj kad god Aron Remzi postigne gol neka svetska ličnost umre, nastavljena je i ove nedelje.

Velšanin je u nedelju u poslednjem kolu Premijer lige protiv Evertona postigao gol za Arsenal, a u dva naredna dana preminula su dva velikana svetskog sporta, odnosno, filma.

Prvo je juče preminuo bivši Moto GP šampion Niki Hejden posledica saobraćajnog udesa, a danas je planeta ostala bez legendarnog glumca i možda i najčuvenijeg Bonda u istoriji, Rodžera Mura.

Mur je u napustio ovaj svet u svojoj 89. godini, a za svoja glumačka dostignuća dobio je čak i prestižnu titulu ‘sera’.

Tako je nastavljeno prokletstvo pogodaka Arona Remzija, koji je do sada nagovestio smrti Osame Bin Ladena, Moamera Gadafija, Vitni Hjuston, Stiva Džobsa, glumaca Pola Vokera, Robina Vilijamsa, muzičara Dejvida Bouvija, zatim Alana Rikmana, sada Nikija Hejdena i Rodžera Mura… Imali ovom nizu kraja?

Nadamo se samo da se neće nastaviti protiv Srbije 11. juna na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

(Izvor: youtube / FootieGoals)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter