0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PRINTEZIS SE ‘VADI’ KOD DELIJA: Čekaćemo Zvezdu u finalu Evrolige u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.17 u 15:52

Nekim navijačima Crvene zvezde će se ova izjava dopasti, drugima baš i ne…

Jorgos Printezis godinama unazad jedan je od najboljih igrača Olimpijakosa, ali se poprilično ‘zamerio’ navijačima Crvene zvezde kada je 22. marta ove godine ‘flouterom’ srušio ‘bratski’ klub u Kombank areni.

Kasnije je Crvena zvezda doživela poraze i od Barselone i Darušafake i ostala bez četvrtfinala, a upravo poraz od Olimpijakosa mnogi označavaju ključnim za neostvarenje zacrtanog cilja.

Baš u toj dvorani za tačno godinu dana, Printezis je najavio novi okršaj beogradskih i pirejskih crveno-belih, ali sa mnogo većim ulogom, jer bi se radilo i finalu Evrolige.

To je bio odgovor na pitanje novinara posle poraza u ovogodišnjem finalu u Istanbulu od Fenerbahčea u kom je Printezis potpuno podbacio. Jer je kuriozitet da je Olimpijakos izgubio poslednja dva finala protiv domaćeg tima.

– Spreman sam, ali ako uspemo da izborimo plasman u završnicu, u finalu ćemo igrati sa Crvenom zvezdom. Baš kao u Madridu 2015. godine (Real pobedio 78:59) i ove sezone u Istanbulu – rekao je Printezis.

Da li ovim želi da ‘izvadi fleke’ kod Delija? U svakom slučaju, navijači Zvezde ne bi imali protiv da dođe do tog susreta maja sledeće godine i sigurno je da bi ga trojica čuvala u poslednjim sekundama meča.

(Izvor: youtube / Eurohoops TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter