2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BRATSKA’ KUPOVINA: PAOK uzima Partizanu najboljeg igrača? (FOTO)

Objavljeno: 23.05.17 u 14:05

Grci najavljuju ‘bratsku’ kupovinu.

Grobari ga ocenjuju sa pet zvezdica, a isto to su učinili i navijači PAOK-a, koji već polako spremaju teren za dolazak novog kreatora igre – Leonarda da Silve Souze.

Grčki ‘Sport24’ prenosi da čelnici solunskog kluba žele da iskoriste klauzulu koja se nalazi u ugovoru Leonarda, a koja kaže da je za 2.500.000 miliona evra Partizan nužan da ga pusti.

Ne bi to bila baš ‘bratska’ kupovina, ali bar Brazilac ne bi menjao omiljene boje, a ponovo bi mu Srbin bio trener, pošto je na klupi PAOK-a partizanovac Vladimir Ivić.

 

Leonardo je postigao 24 gola u Superligi Srbije ove sezone i na vrhu je liste najzaslužnijih za osvajanje šampionske titule Partizana.

Ostaje da se vidi hoće li uprava ‘parnog valjka’ uspeti da zadrži Leonarda, a jedini način za to je potpisivanje novog ugovora bez klauzule, što je i sam Ivica Iliev najavio da će biti izuzetno teško.

Ukoliko bi Leonardo zaista prešao u Solun za 2.500.000 evra, bio bi to najveći transfer u istoriji grčkog kluba.

0
0

2 Komentara

  1. ..mislim da bi FKP trebao da otkupi ugovor Lea za tih tricavih 2,5 milki, posto ce cena mnogostruko da mu skoci posle ulaska FKP u Ligu Sampiona..

    0
    0
    Odgovori
    • Otkupicete ako vam Vucic opet pomogne sa nekoliko milioncica a pricali ste ako ste za stopera uzeli 5.1 milion koliko cete tek da uzmete za napadaca

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter