5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NESVAKIDAŠNJE: Novak Đoković zbog jednog igrača iskritikovao odluku Muslina (FOTO)

Objavljeno: 23.05.17 u 12:55

Najbolji srpski teniser se ne slaže sa izborom selektora nacionalnog tima.

Novak Đoković je zamerio Slavoljubu Muslinu zbog toga što nije u reprezentaciju pozvao Sergeja Milinkovića-Savića.

Jedan od najboljih mladih fudbalera Srbije se ni ovoga puta ne nalazi među igračima koji će igrati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Za meč sa Velsom, među ‘Orlovima’ nema Milinkovića Savića što je prokomentarisao i Novak Đoković kada je pričao o utiscima sa utakmice Kupa Italije između Lacija i Juventusa.

– Bilo je fantastično iskustvo biti na toj utakmici. Posebno mi je drago jer sam bio s tatom i bratom Markom koji obožava Lacio i koji nikada nije bio na Olimpiku. U Laciju igra Sergej Milinković Savić i sve nas je oduševio. Nije mi jasno zašto ne igra za reprezentaciju Srbije, uživao sam gledajući ga, rekao je drugi reket sveta za Blic.

Fejsa, Milivojević, Radoja, Matić i Gudelj su veznjaci koje je odabrao Muslin, dok se Milinković-Savić našao na spisku Nenada Lalatovića za put u Poljsku na Evropsko prvenstvo mladih.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. njegpve recu su bile „igramo tu i tu formaciju, gde da te stavim, hajde sam nadji mesto i igras“ on se kao slozio da nema gde tu da igra i otisao…

    0
    0
    Odgovori
    • gresis, to su bile reci sa ademom ljajicem ………….. i to je adem ljajic izjavio da je ovo prvi selektor koji je ljudski i iskreno razgovarao sa njim, i rekao mu to sto si napisao

      0
      0
      Odgovori
  2. Muslin i Lalatovic trebaju na fkp-terapiju! Ne uzeti Djuku i Necu u nacionalni tim mogu samo teski anti-pfc-ovci . Pozvao je Djuku i nije mu dao pet minuta za debi je vrlo primitivno. A Lalatovic se udvara gazdi , uzeo je da sprovodi terapiju nad Radonjicem pozivajuci „uvrnutog“ u nacionalni tim. Ni jedan igrac Cuke ne zasluzuje poziv, Ne kazem da nisu dobri igraci, da se razumemo, ali nemaju kvalitet za dres Srbije! To odgovorno tvrdim , a bas i nisam narurscik sto se fudbala tice!Lalat je prekardasio, bas! Verujte, kad sam to video koga je iz kluba sa Brda pozvao, odmah sam ohladio sto se tice EP . Dodatno, ne pozvati Ristica i Necu Mihajlovica je za mene skandalozno i bezobrazno. Muslin i pored svog kompleksa zvani PFC sindrom, ipak ima neku ideju koju uporno tera i sprovodi i to postujem jer rezultat pokriva sve, mada….

    0
    0
    Odgovori
  3. muslin je pricao sa sergejom, rekao mu gde ga vidi u timu, sergeju se nije svidelo da igra povuceno, zeleo je blize napadacima da igra i tu se zavrsila saradnja miroljubivo, bez svadja, otvoreno je sve jos uvek ………….. to su bile reci muslina pre 3-4 meseca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter