0
Evropske lige

KINEZI REAGUJU: Novi trener nero- azura

Objavljeno: 23.05.17 u 12:37

Nakon nerealnih meta za trenere, ‘Saning’ je rešio da prekine neizvesnost, posle sastanka Stivena Žanga, direktora Ausilija i Sabatinija, rešeno je da se ugovor ponudi treneru Rome Lućijanu Spaletiju koji će potpisati ugovor na tri godine vredan 4 miliona po sezoni.

Inter neće čekati Kontea, jer Italijan ostaje u Čelsiju. Zaneti nije uspeo da ubedi Simeonea, a ni neke druge mete poput Žardima nisu zainteresovane.

To znači i da dolazak Simeonea u leto 2018. nije realan, u suprotnom Spaletiju ne bi bio ponuđen trogodišnji ugovor.

Obećano će mu biti rešenje za duži period, a u Interu se nadaju da bi mogao sa sobom da osim Manolasa dovede Strotmana, ili čak Naingolana.

Inter će prodati Brozovića, Perišića i Banegu kako bi ostao u granicama finansijskog fer-pleja, a kupiće nekoliko fudbalera da bi stvorio tim koji će se bez problema vratiti u Ligu šampiona.

Na pitanje novinaraa šta će raditi sledeće Spaleti je nasmejan odgovorio da je njegova budućnost na drugom mestu, aludirajući na poslednji meč Rome, koja treba da pobedi Đenovu kako bi overila mesto u Ligi šampiona za narednu sezonu.

Pripremila: Katarina Stevanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter