0
Evropske lige

JUVE NASTAVLJA DA BRILJIRA: Posle Pirla i Alveša, dovodi još jednu vedetu svetskog fudbala? (FOTO)

Objavljeno: 23.05.17 u 16:51

Juventus je nastavio da sprovodi fenomenalnu politiku kluba koja mu donosi sjajne rezultate poslednjih godina.

Juventus je pre par godina iz Milana preporodio Andreu Pirla i sa njim stigao do finala Lige šampiona u Berlinu. Zatim je u svoje redove doveo Danija Alveša iz Barselone, kada su svi mislili da je on svoje ‘odigrao’. Upravo Brazilac doveo je ‘Staru damu’ do novog finala Lige šampiona i 3. juna boriće se za naslov šampiona Evrope protiv Reala u Kardifu.

Juve nastavlja sa tom politikom i sledeća meta takođe se nalazi u Barseloni. Nisu Mesi, Nejmar i Suarez, ali jeste Andres Iniesta, kome ovog leta ističe ugovor sa katalonskim klubom.

I španski i italijanski mediji prenose da je kod sjajnog veziste došlo do zasićenja, ta da će u slučaju napuštanja Nou Kampa vrlo rado preći u Torino, jer je video na nekoliko primera šta je Juventus uradio od već viđenih veterana.

Upravo Dani Alveš mogao bi da bude glavna karika u pregovorima sa Inijestom, pošto je poznato da su bili i ostali u jako dobrim odnosima. Njegovi utisci iz prve ruke mogli bi da budu presudni.

Podsetimo, Juventus je osim Pirla i Alveša bez obeštećenja dovodio i Pola Pogbu, Fernanda Ljorentea, Patrisa Evru i još uvek aktuelnog igrača crno-belih Samija Kediru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter