4
Domaći fudbal

GRAČANICA VIDELA ZVEZDU: Crveno-beli odigrali prijateljsku utakmicu na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Objavljeno: 23.05.17 u 19:22

Crvena zvezda je posetili su Gračanicu, gde su na sportskom kompleksu „Dragan Džajić“ odigrali prijateljsku utakmicu humanitarng karaktera.

Rezultat je naravno na ovom meču bio u drugom planu, ali treba reći da je ekipa Boška Đurovskog danas slavila protiv ekipe Gračanice sa 4:0. Strelci za vicešampiona Srbije bili su Joveljić, Luković, Platiša i Romanić.

Inače beogradski tim je dočekan toplom dobrodošlicom u južnu srpskoj pokrajini, a fudbaleri crveno-belih su u toku dana posetili i manastir Gračanicu, a zatim uživali i u ručku koji je upriličio domaćin.

Na tribinama stadiona u Gračanici okupilo se nekoliko hiljada gledalaca, koji su imali prilike da uživaju u utakmici, a celokupni prihod od ulaznica namenjen je u humanitarne svrhe.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Crvena zvezda: Vićić, Viveiros, Jokić, Aučo, Frimpong, Stojić, Cvetković, Luković, Joveljić, Platiša, Senić Šansu su dobili i Savić, Stanojev, Rakić i Romanić.[/stextbox]

0
0

4 Komentara

      • Vi ste se vratili da date legitimitet igranju protiv Šiptara kada nas na to natera UEFA,jer ste prvu zvaničnu utakmicu nakon osnivanja odigrali u čast Enver Hodže 22.04.1945.u Tirani,dok su osnivači Partizana ,ortodoksni tada Srbi ,danas crnogorc(Peko Dapčević,Koća Popović.Tempo i Ratko Vujović)i,oslobađali Beograd ,a srpska mladež ginula na Sremskom frontu.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter