4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EUFORIJA MEĐU GROBARIMA: Pored Škuletića, vraća se i poznati štoper?! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.17 u 13:30

Izgleda da će se u Humskoj nastaviti praksa vraćanja nekadašnjih igrača.
Među najizglednijim za povratak su Petar Škuletić i Marko Jovanović.

Nikola Milenković će u subotu odigrati poslednji meč u dresu Partizana pre odlaska u Firencu, a takođe bi iz Humske mogao da ode i najbolji strelac Superlige kojeg će crno-beli teško zadržati – Uroš Đurđević.

Kako je u izjavi za HotSport rekao, Petar Škuletić ima želju da ponovo obuče dres Partizana, u kontaktu je sa trenerom Markom Nikolićem tako da bi on mogao da bude jedno od prvih pojačanja u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pored njega, povratak bi mogao da ima i Marko Jovanović koji se jednom već vraćao u Humsku, što bi značilo da bi ovo bio treći ‘mandat’ defanzivca. Jovanović bi bio zamena Milenkoviću, jednom od najstandardnijih u timu Marka Nikolića i stubu odbrane Partizana.

Ono što šampionu Srbije ide na ruku jeste da se radi o slobodnim igračima, a novim ugovorom bi eventualno društvo Marku Jovanoviću u štoperskoj liniji pravio Bojan Ostojić.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Gledam komentare sta pisu ovi „fudbalski strucnjaci“ i ne mogu da verujem da im se ne svidjaju ova dva pojacanja ako se ne secate Marka Jovanovica nije mogao niko da ga predje jedan je od najboljih stopera pored balazica koji su bili u srpskoj ligi
    A Skuletic je bio jedan od najboljih strelaca srpske lige,on nema brzinu to stoji ali sto se tice davanja golova(u smislu takozvanog „matiranja golmana“) bolji je od Djurdjevica,jel je Djurdjevic ispromasivo dosta toka sto se kaze stopostotnih sansi i kladim se da bi 90% skuntelar ispogadjo
    Nemam nista protiv Djurdjevica svaka mu cast fenomenalan je i zelim mu sve najbolje u karijeri i da ostane u Partizanu ali Skuletic bi dobro doso pored njega.

    0
    0
    Odgovori
  2. vracanje fudbalera koji su propali u evropi,bitno da su menadzeri uzeli debelu proviziju usta ih j…m alava momcima svaka cast,eto sta naprave alavi menadzeri sa preranom prodajom

    0
    0
    Odgovori
    • marko jovanovic nije prerano prodat ……….. slazem se da su menadzeri rak rana fudbala, ali cini mi se da je jovanovic bio preko 4 godine u partizanu u jednom mandatu, ne godinu-2 ko vecina ……………….. sto se tice povratka, nije na nivou milenkovica, ali ja sam za svejedno, nije ni na nivou cirkovica

      0
      0
      Odgovori
  3. Strasno pojacanje Marko Jovanovic,lepo kazite nece ga niko,dolazi bez obestecenja i to je to,nemam nista protiv decka ali on nije sigurno pojacanje vredno paznje za Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter