1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAMA NA GRANICI: Fudbalera Zvezde nisu hteli da puste na Kosovo! Iz bizarnog razloga! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.17 u 13:50

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 16 časova igraju prijateljski meč sa Gračanicom u južnoj srpskoj pokrajini, ali je prilikom puta bilo problema na graničnom prelazu.

Svi igrači su uredno ušli u srpsku pokrajinu, osim jednog, najsvežijeg. U pitanju je Kalid Aučo, jučerašnja pridošlica iz OFK Beograda koji je rodom iz Ugande i upravo njegov pasoš stvorio je problem njemu, ali i ekipi. Iz bizarnog razloga.

Naime, njegova država Uganda nije priznala nezavisno Kosovo, pa su graničari izveli Auča iz autobusa. Kako javlja ‘B92’ već je sve bilo organizovano za njegov povratak u Beograd, ali je onda stigao faks u Prištinu i igrač je pušten zajedno sa ostatkom ekipe.

Još jedna bizarna situacija je viđena, kada je kompletna crveno-bela ekspedicija morala da promeni autobus sa beogradskim tablicama, kako na samoj teritoriji Kosova i Metohije ne bi došlo do nemilih incidenata.

FOTO: FK Crvena zvezda

Utakmica između Gračanice i Crvene zvezde igra se danas od 16 časova, a crveno-beli sezonu završavaju finalom Kupa Srbije u subotu od 18 časova protiv Partizana.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter