2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UPRAVA PRIONULA NA POSAO: Partizan čuva jednog od nosilaca šampionskog tima!

Objavljeno: 22.05.17 u 17:24

Juče su proslavili titilu a danas se u Humskoj već polako radi na sklapanju tima koji će otpočeti kvalifikacije za Ligu šampiona.

Uprava Partizana pripremila je novi dvogodišnji ugovor za Bojana Ostojića, koji se ove sezone nametnuo kao vođa zadnje linije crno-belih i postao jedan od najvažnijih „šrafova“ šampionske mašinerije.

Iako je u klub došao sa epitetom najboljeg defanzivca Superlige, koji je stekao igrajući za Čukarički, iskusni štoper je prema zamislima rukovodstva bio viđen kao rešenje sa klupe. Ipak kako je sezona odmicala Ostojić se sve više isticao svojim partijama i kada je jednom dobio šansu više je nije ispustio.

Na kraju sve je rezultiralo novom ponudom šampiona Srbije, čiju bi odbranu ostojić trebao da predvodi i u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Želja za obnavljanjem saradnje prisutna je sa obe strane i posao je vrlo blizu konačne realizacije.

Pogdsećamo da je Ostojićev partner iz zadnje linije crno-belih, Nikola Milenković već odavno dogovorio transfer u Fjorentinu, pa je prioritet čelnika Partizana da u timu sačuvaju njegovog starijeg kolegu.

0
0

2 Komentara

  1. Tako je. Barem da ostanu do kraja kvalifikacija, ali uz uslov, naravno, da se u toku leta pronadju adekvatna i na istom nivou resenja na njihovim pozicijama.

    0
    0
    Odgovori
  2. ћемо скрпит. Дајте Уроша и Леонарда да сачувате. Треба неко голове да даје. То нам је рак рана било у задњих пар година. И зато смо испадали.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter