1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UMESTO PRVOBITNOG: Menja se termin finala Kupa Srbije? (FOTO)

Objavljeno: 22.05.17 u 17:56

Istina, ne preterano daleko, razlika je samo sat vremena, a ‘zabunu’ prave različite informacije na sajtovima Fudbalskog saveza Srbije i TV ArenaSport.

Partizan i Crvena zvezda ovu dosta turbulentnu sezonu završiće četvrtim međusobnim duelom, i to u borbi za drugi trofej, finalu Kupa Srbije. Meč će se igrati na stadionu u Humskoj u subotu, 27. maja, ali je sada pod znakom pitanja vreme početka bitke za pehar najmasovnijeg takmičenja.

Naime, još na žrebu u četvrtak u Kući srpskog fudbala rečeno je da će se finale igrati od 19 časova, a tako stoji i na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Međutim, u velikoj većini slučajeva ArenaSport, kao nosilac TV prava za domaći fudbal, menjala je termine utakmica, i to u dogovoru sa policijom iz bezbednosnih razloga. Stoga ‘buni’ što na njihovom sajtu u programskoj šemi stoji termin za prenos od 18 časova.

To govore i naša saznanja, zato postoji realna mogućnost da se upravo iz bezbednosnih razloga finalni okršaj pomeri za sat vremena ranije, jer se razumljivo, očekuje pun stadion Partizana.

Finale Kupa sigurno je u subotu, a konačnu odluku o tačnom terminu dobićemo u narednih par dana.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Pa počinju ranije prenos…..derbi u finalu kupa…zaslužuje specijal….i za LŠ piše u programskoj šemi da počinje prenos ranije….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter